maandag 21 juni 2010

Erotische massage met net dat tikkeltje meer...

Hoi hoi,

Mijn naam is Anouk, (Anoukje voor de vrienden) ik ben een vrolijke, toffe en moderne meid van 32 met een mooi gebruind velletje, zwart modern kapsel, 1m64, 65kg met een lekkere stevige D-cup en intiem geschoren... Ik mag zeggen dat ik fier ben op mijn lichaam...
Bij mij komt humor en plezier op de eerste plaats. Maar ik kan ooooo zo goed masseren en heel lief zijn. 
Ik heb voor ieder wat wils; kort en krachtig, lekkere B2Bmassage, intiem, alles is mogelijk...
Afspraakjes gaan steeds door in een rendez-vous hotels (zie hieronder) en ik doe geen escort.
Ik ben ook zeer sociaal aangelegd en ik ga niet uit de weg voor een goede babbel.
Hygiëne, discretie en respect zijn erg belangrijk voor mij en ik verwacht ook hetzelfde van u.
Ik geef reeds geruime tijd erotische massages en bij mij kan je je echt op je gemak voelen. Dus geen routine, alles op z'n gemakje en iedereen krijgt van mij een voorkeursbehandeling. Tijdens de massage hoef je je alleen maar te ontspannen en ik zorg voor de rest zodat we samen kunnen werken naar een krachtig ultiem hoogtepunt waar je nog lang aan zal terugdenken. Er zijn een paar dingen die ik niet doe en dat is tongzoenen en anaal. Tijdens de massage ben ik naakt en mag je me overal aanraken en strelen...
Ik zorg zelfs voor aangename muziek om in de juiste sfeer te komen. 
Ik ben alle dagen beschikbaar 7 op 7 van 9u30 tot 23 uur (andere uren op aanvraag)

Massage's en prijzen: (De kosten van het rendez-vous hotel zijn inbegrepen in de prijs)

EROMASSAGE BLOW : Dit is een korte maar krachtige erotische verwenning van de voorkant van je lichaam. Mijn ingeoliede handjes en borsten strelen je lichaam van kop tot teen. Daarna ga ik over tot een lekkere verwenbeurt van je penis en ik sluit af met een oraal hoogtepunt (pzc).
Prijs: 85 euro (duurt een half uur)

EROMASSAGE B2B : Dit is een erotische en ontspannende tantra massage inclusief Body 2 Body. Met mijn warme ingeoliede handjes en borstjes verwen ik alle plekjes van je lichaam (rug, billen, benen, borstkas en buik). Na de lichaamsmassage ga ik over naar de penismassage die ik zal afsluiten met een lekkere orale verwenbeurt (pzc). 
Prijs: 95 euro (duurt ongeveer 1 uur) + eventuele extra’s (zie hieronder)

EROMASSAGE DELUXE : Hier breng ik je 2 keer naar de 7de hemel. Vóór we aan de massage beginnen geef ik je eerst een orale verwenbeurt (pzc) waarna je op je buik mag gaan liggen zodat ik je verder verwen met de eromassage B2B. Ik sluit nogmaals af met een lekkere orale verwenbeurt (pzc).
Prijs : 135 euro (duurt ongeveer 1 uur) + eventuele extra’s (zie hieronder)

EROMASSAGE XXL : Wil je net iets meer?? Zin in een intiem afsluitertje?? Na de eromassage B2B geef ik je ook een orale verwenbeurt (pzc) maar ik laat je niet klaarkomen. We gaan dan over naar het intieme gebeuren (met condoom). 
Prijs : 185 euro (duurt ongeveer 1 uur) + eventuele extra’s (zie hieronder)

EROMASSAGE VIP : De VIP behandeling bij uitstek met alles er op en er aan!!
We laten de stop van de champagne al dadelijk knallen in de jacuzzi. Hierna duiken we het bedje in voor een lekkere erotische tantra B2B massage. Wees gerust, je jongeheer zal zeker aan zijn trekken komen want hij zal hier ook genieten van een lekkere orale verwenbeurt (pzc). Je mag me ook lekker beffen en vingeren en wanneer je er klaar voor bent mag je afsluiten met een intiem nummertje (nmc). Als afsluiter van dit heerlijke gebeuren gaan we samen nog even de jacuzzi in. Zoals je kan zien, echt alles er op en er aan!!
Prijs : 250 euro (duurt ongeveer 1u30

EROMASSAGE KOPPEL :  Alles is bespreekbaar, geef uw wensen door en vraag naar de voorwaarden.

EXTRA’S:
Beffen en vingeren : 15 euro || Prostaat massage : 20 euro || Een half uur extra : 50 euro
Kamer met jacuzzi : 60 euro (hier heb je gratis een half uur extra om te genieten van de jacuzzi)

Locatie's :
Ons afspraakje gaat door in een romantisch rendez-vous hotelletje. Deze door mij uitgekozen hotelletjes zijn discreet en er zijn alle nodige sanitaire voorzieningen aanwezig zodat je een douche kan nemen vóór en/of na de massage. Dit zijn de hotelletjes die door mij geselecteerd en goed bevonden zijn. Aan u de keuze:
- VALENTINO (Kermt)
- SESSIBON (Diest)
- INTER LOGE (Sint-Truiden)

Wil je graag van mijn massage’s genieten of heb je nog vragen na het lezen van dit alles, dan kan je me steeds een mailtje sturen of zelfs bellen met herkenbaar nummer, ik neem niet op indien je met prive nummer belt. Wanneer ik niet opneem probeer je het best even later opnieuw.
LET OP, ik antwoord niet op sms en ik bel zelf nooit terug, dit voor je eigen privacy en discretie te garanderen.

MAIL ME : eromassageanouk@yahoo.com

CALL ME : 0470/400 475Lekkere likjes waar je ze graag wil !
x – x – x
Anoukje